semesterstägt

Någon har kanske märkt att jag skrivit väldigt lite på sistone? Jag har undan för undan känt att jag tappat engagemanget och nu har jag bestämt mig. Ibland måste man, för sin egen skull, veta när det är dags att ge upp. Jag måste ha ork att hänga med i debatten för att ha något att skriva om och det har jag ingen lust till som det är nu. Jag kan ju inte skriva om mig själv hela tiden. Så, för tillfället ger jag upp mina försök att påverka till en förändring. Just nu känns det som jag aldrig kommer att börja igen men eftersom jag är ganska ombytlig av mig så kanske gnistan kommer tillbaka hux flux. Nu ska jag ägna min tid åt att bygga upp både min hälsa och min ekonomi.

Som tur är så finns det många människor som kämpar för samma sak som jag så att jag försvinner gör egentligen varken till eller ifrån, he he 😉  Jag är i alla fall väldigt stolt över det jag tillsammans med andra har dragit igång fb-grupperna som gjort att många börjat uppmärksamma de sockersjuka råden inom samhället i allmänhet och sjukvården i synnerhet. Jag vet att otroligt många människor med sockersjuka  blivit friskare tack vare dessa grupper.

Jag vill i alla fall tacka er som läst och kommenterat i bloggen. Det är många kommentarer som har värmt i hjärtat, de allra flesta faktiskt, både här och på facebook. Ha en trevlig sommar och vi kanske ses gen!  🙂

”Dear past, thank you for your lessons – dear future,

I´m now ready.”

Annonser